Nový update

18.09.2015 18:09

Clash of clans 17.9. v odpoledních hodinách vydalo update. Uživatelé mobilních zařízení apple měli problém se stahování aktualizace, ale vše nakonec dobře dopadlo a večer apple uživatelé spokojeně stahovali aktualizace. Pojďme se společne podívat co nového si na nás supercell přichystal. 

1. Velmi užitečnou novinkou je Clan Wars tiebreaker destruction. Pokuď je na konci Clan Wars skore nerozhodně rozhodují procenta totalní destrukce. Další vylepšení Clan Wars se hodí a je velmi dobře propracované. 

2.S druhou novinkou se supercell věnoval hlavně hráčům na úrovni Th 10. Přidání 25 nových hradeb sice potěší spoustu hráčů, ale až tak se neradujte, leze to velmi do peněz. Navíc se musíme rozloučit s hradbami s elektrickým vzhleme. Na scénu přichází nové lávové s velmi propracovanou animaci. Láva mezi hradbami teče odshora dolů.

3. Dalšího upgradu se dočkal i Lightning Spell, který si jako jediný z několika dalších spellů můžete upgradovat až na level 7. Lightning Spell se dočkal přepracování a malých úprav. Doufejme, že se v dalších updatech dočkáme třeba nového Dark Spellu. 

4. Poslední upgrade se také týká spellů. Supercell si v tomto updatu dal záležet na přepracování a vylepšení spellů, jak jsme již zmínili v předchozí novince. Úpravy a a vylepšení se dočkali čtyři spelly - Lightning, Poison, Earthquake a Freeze Spell. Uvidíme jak tyto nové změny pomohou kvalitě spellů v útocích. 

Od update jsme čekali víc, bez všech změn by jsme se zatím asi oběšli, ale jsme rádi, že supercell vymýšlí nové věci jak hru oživit a udělat jí ještě zábavnější. Nejvíce se nám líbi Total Clan Wars destruction a jak jste na tom s názorem vy?